7 meest populaire vrouwelijke erotische fantasieën

Welke sexy fantasieën vullen meestal onze hoofden? Waar komen ze vandaan?? Is het nodig om ze in werkelijkheid te belichamen? Alle antwoorden hier en nu.

Het netwerk besteden vaak een verscheidenheid aan peilingen voor een verscheidenheid aan onderwerpen. Een van hen was toegewijd aan een zeer intrigerend onderwerp – vrouwelijke erotische fantasieën. Waar, wanneer en wie een eerlijke seks wilde hebben? We delen resultaten. Ze werden gereageerd op seksuoloog Sergey Agarkov en Sex Blogger Arina Rovertkina.

Drietal seks – met twee mannen

Verschillende partners waaruit u kunt kiezen, een gezonde evolutionaire aanpak die vrij consistent is met vrouwelijke seksualiteit. In de natuur, kiest altijd een vrouw, in de samenleving kiest altijd een vrouw. Daarom, drietal seks – dat wil zeggen de mogelijkheid om de keuze te houden voor oneindigheid, ik kies eindelijk niet, – een zeer aantrekkelijk idee. Ze zeggen dat deze situatie archetypisch is, het wordt opgenomen in genen en kwam uit het verleden: wilde stammen, ritueel dansen, drugs, orgieën, in het centrum, van, natuurlijk, een vrouw. Met andere woorden, seks met verschillende mannen is begrijpelijk, fysiologisch en … moeilijk te heden droom. Want de mannen zelf zijn niet fysiek of moreel getolereerd.

Arina Vitovkin: De Triple Union is primair aantrekkelijk met zijn totale immoraliteit in termen van openbare moraliteit. En wat is veroordeeld, traditioneel de sterkste en willen. Voeg toe aan deze zwakke waarschijnlijkheid om een ​​script in werkelijkheid te implementeren – dat is de uitleg van de eerste plaats. Het is in feite onmogelijk, nadert gewoon de omroep van de vriendelijke en aanbieding van de vriend: “Derde jij?”

Aan de andere kant: wat is de kans dat een van hen akkoord gaat met dergelijke? Immers, volgens geruchten, het type van het type van de andere mensen in het proces van paringshandelingen op jongens extreem onderdrukt.Als u een puur praktische kant van de vraag beschouwt, trekt dan in seks met twee partners vrouwen het vooruitzicht van alle kanten te worden gebracht. Ik heb vaak opgemerkt (en luisterde soortgelijke klachten van de vriendinnen): het is de kerel waard om in de penetratie te gaan – en je kunt het afleiden van ritmische fricties.

Ik wil verbonden zijn

Sergey Agarkov: Een grote kring van vrouwelijke fantasieën is geassocieerd met het idee van dominantie-ondergeschikte, dat wil zeggen, met sexy rollen. Deze omvatten het verlangen om verbonden te zijn en seks met gebonden ogen, en de wens om slaaf te zijn. De vrouwen van vandaag geëmancipeerd, tonen ze zich met succes in de gebieden die ooit als exclusief mannelijk werden beschouwd. En daarom willen ze intuïtief geen belangrijke beslissingen nemen, slaaf. Immers, de taak van een vrouw is om een ​​signaal te geven, al het andere – de zorg van de partner. Om verbinding te zijn – het betekent niet om enige verantwoordelijkheid voor seks te dragen.

Arina Vitovkin: Ik heb onlangs één nieuwsgierig studie gepakt, waar de mechanismen van vrouwelijk plezier werden geanalyseerd. De instrumentgegevens hebben getoond: hoe overdreven de vrouw het hersengebied is geassocieerd met besluitvorming, de helderder daar was een orgasme. Van wat we concluderen: hoe minder verantwoordelijk is voor de succesvolle uitkomst van de zaak voelt partner, hoe groter de kayf die ze van seks krijgt. Hier is een uitleg waarom we het onverschillig houden liggen onder de last van de mannelijke torso, en zelfs met de gebonden ledematen.

Seks in de natuur

Sergey Agarkov: Het is gemakkelijk om de staarten van die relaties te zien die in de jeugd waren. Wanneer er nog steeds geen huisvesting is, is er geen mogelijkheid om bij elkaar te blijven onder het dak, een van de weinige mogelijkheden om zich afgezonderd te voelen – om in het bos te zijn voor een wandeling, in een rondleiding, op hetzelfde strand. En dan als er gewoon kussen waren, strelen, blootstelling, niet seks, maar alleen de eerste aanraking voor dit geweldige fenomeen – elke eerste erotische ervaringen achterlaten een zeer heldere markering in het leven. Daarom, seks in de natuur in volwassenheid (fantasie op dit onderwerp) – alsof de opwekking van oud, die in het leven van de gevallen was geweest. Volwassen voortzetting van kinderverhalen.

Arina Vitovkin: Het zal geen overdrijving zijn om te zeggen dat alle vrouwen in de douche enigszins tentoonstelling. Seks op de natuur is een andere vorm van een compromis met je eigen geweten: aan de ene kant lijkt je en je niet van plan te strichten voor het grote publiek zonder slipje, en aan de andere. Adrenaline, die de piquancy van elke situatie geeft, vermenigvuldigd met het duizelingwekkende gevoel, wat voor soort moedige en ongebreidelde, echt zeer aangename emotie-cocktail.

Ik wil inzending

Arina Vitovkin: Ik heb meer zelfverzekerd: vertaald van het vrouwelijke is het synoniem met “harde seks”. Luister naar psychologen, dus fantasie over onbeschofte seks met elementen van dwang – het heleboel primaire meisjes met hun libido aan de leiband. Zeg, als een vrouw een onderbewust verbod heeft op het krijgen van een vleselijk plezier, dan het scenario waar het de macht kost, en het is in zekere zin de verantwoordelijkheid voor het ontvangen van tevredenheid. Ze zeggen, niet schuldig, hij kwam zelf, beheerst en veroorzaakte een orgasme. Harde seks is altijd balanceren op de rand van “pijnlijk” en “gewoon pijn”. En, zoals u weet, veroorzaakt elke grensstaat de sterkste emotionele reactie. Bovendien, een man, die krachtig grijpt voor de opwaartse en tossing knoppen van de blouse, toont zijn kracht en verlangen. En het is tenminste cool om de eenvoudige reden dat in het dagelijks leven van dergelijke heldere manifestaties van hen meestal niet zal wachten.

Seks met een vrouw

Sergey Agarkov: In zijn jeugd hebben meisjes veel waarschijnlijker iets als biseksuele relaties. Schoolavond, twee meisjes dansen met elkaar. Prima? Ja. En twee jongens? Niet echt. Meisje kwam naar haar vriend. Testaled – Ik besloot om de nacht door te brengen, ging neer met een vriendin in een bed. Prima? Ja, niets en ouders maken zich geen zorgen. En twee jongens? Op de een of andere manier niet erg mooi. Voor meisjes, homoerotische www.victoriascakecompany.com/redenen-waarom-een-vrouw-seks-zou-kunnen-weigeren/ relaties (nou, dat wil zeggen, met een vleugje sensualiteit, maar zonder seks zelf), hoe geautoriseerd, en de droom van seks met een vrouw in volwassenheid is een manifestatie van jeugddrukken. Seks met een man die ze heeft, maar hetzelfde geslacht – niet-gerealiseerd ding. Als hij echter in fantasieën verschijnt, betekent dit niet dat ze er niet genoeg voor is. Het is nogal afscheid van de homoerotische ervaring van de jeugd, zijn verwelking.

Arina Vitovkin: Ik zal zeggen zoals het is: uitstekende fantasie! Bovendien, de mijne (en niet alleen van mij) favoriet. Vrouwen betalen helemaal veel aandacht aan elkaars uiterlijk: Markeer en bespreken, die een kont, taille heeft, de mist van de oren en de polka dot jurk is heilig. Volgens mijn observaties, om dit onderwerp en de uitvoeringsvorm van een

droom in de realiteit van het meisje te fantasie actief te fantaseren, wanneer ze het wederzijds begrip niet hebben vastgesteld met het andere geslacht (klasgenoten jongens – idioten en chmoshniki, en alleen een vriend houdt van, Begrijpt en strijkt haar wang), of is al teleurgesteld (jaren op 35 jaar, na de tiende verjaardag van de bruiloft, die een stofzuiger kreeg). Seks met een vrouw lijkt het absolute van wederzijds begrip te zien, tederheid en liefde. In de praktijk moet ik zeggen, alles komt meestal vrij schattig en beven ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *