Folk manieren van anticonceptie

Heb je ooit wachten op het begin van de menstruatie als vakantie? Zeker, minstens één keer gebeurde het. Soms zal de passie zo’n golf zijn dat je de reden verliest en het opgemaakt bent van liefdesstralers, volledig vergeten over anticonceptie. En dan kijken we uit naar “zullen beginnen –

u zult niet beginnen”. Zodat een dergelijke tijd van situaties in het leven minder was, moet u weten over verschillende manieren van bescherming tegen ongewenste zwangerschap.

Over modern Anticonceptie In onze progressieve leeftijd is er veel geschreven en gezegd, maar over Mensenmethoden Weet niet iedereen. Iets van hen kan op een notitie worden genomen, iets zal alleen een glimlach noemen, en iets kan het vrouwelijke organisme schaden. Laten we kennismaken met een redelijk rijke lijst met methoden volkscontraceptie, En dan beslist elk een zelf te vertrouwen, en wat – er.

Uit de geschiedenis

Wist u dat onze voorouders soms met zeer specifieke methoden zijn Anticonceptie? Van een ongewenste zwangerschap zou de pad kunnen redden, in wiens mond het meisje moet spuwen, of bijen, wat hoe meer je eet, hoe minder kans om een ​​kans te krijgen. Afrikaanse meisjes Lunar Nights werden gevonden op de wortels van tropische planten, geopenbaard waardoor, het schermen van het “vliegen”. En in het oude Egypte schiet vrouwen getritureerde acacia in poeder, toen gingen ze ze gemengd met honing en datums, ze pakken dit mengsel aan op een stuk stof en voor de seksuele handeling werden diep in de vagina ingebracht. Het lijkt te zijn wat voor soort acacia? En het ding is dat Acacia-scheuten plantaardige lijm bevatten. Het oplossen van water, het vormt melkzuur, dat vandaag wordt gebruikt bij de vervaardiging van enkele anticonceptieve pasta’s.

En de mannen waren nog gemakkelijker – hun waardigheid gehaast in de azijnoplossing en naar voren op de “sprongen”.

Voor de start van nabijheid en na

Voor het begin van de nabijheid

Vandaag de dag, veel vrouwen hebben “Babushkina” bij veel vrouwen. De meest voorkomende is het creëren van een zuur milieu in de vagina, waarin de spermatozoa is stervende. Opties, hoe te “doden met een zuur” meerdere:
• U kunt breken de “daar” een paar lemones in de voorkant van de geslachtsdaad.
• Het is mogelijk om citroen, boorzuur, azijnzuur of salicylzuur afvoer, terwijl het gehele binnenoppervlak van de vagina grondig wassen gedurende ten minste 5 minuten. Het recept is eenvoudig: azijn – 2 eetlepels per liter water, citroenzuur 2-5 gram.
• U kunt in de voorkant van de seksuele daad met een aspirine tablet te introduceren in de vagina. Hij oxideert ook.
• U kunt de “daar” een stuk huishoudzeep shove. Het principe is allemaal hetzelfde – het alkalische milieu moet de “verhalen” kill.

Het kan allemaal. Alleen geen wonderboven is het geschreven “doden met zuur”. Dergelijke soorten anticonceptie garanderen geen honderd procent bescherming, omdat ze alleen de mobiliteit van spermatozoa vertragen. En plotseling één ja “zet het op” tot het ultieme doel, en? Maar de Microfllora-vagina breekt precies. En dit is niet alleen met een bepaald ongemak, maar ook ziekten, bijvoorbeeld bacteriële vaginose. Vreselijk onaangename ziekte!

Wanneer alles gebeurde

Besloten om te gaan verliefd zonder onnodige “Killyki”? Wanhoop niet! Er zijn folk manieren van anticonceptie na geslachtsgemeenschap. Bijvoorbeeld:
• De gemakkelijkste manier om uit jezelf te rijden, is onnodige “gasten” diep en grondig wassen met water met de introductie van een irrigator in de vagina. Min of meer betrouwbaar.
• U kunt een zwakke oplossing van mangaan slepen. Plotseling kosten? Het effect is zwak.
• Na seksuele geslachtsgemeenschap bevelen sommigen aan om het sap van ruwe bieten of de infusie van lauweren te drinken. Echter, artsen beschouwen zo’n manier ineffectief. Is dat de functies van het gastro-intestinale kanaal worden aangepast.
• een van de “recepten” van de grootmoeder – na seks om de benen in de mosterd te krijgen. Wij zijn bij u een moderne vrouw. We kunnen Mosterd Wasabi vervangen. En wat? Exotisch en bijhouden met de tijden. Alleen hier beschermt tegen zwangerschap.
• Direct na seks moet je springen. Waar, deskundigen zeggen dat de methode absoluut niet effectief is. “Duidelijk” spermatozoa is onmogelijk. Ze zullen nog steeds sneller zijn: de gemiddelde snelheid van de spermatozoa – 3 mm per minuut (op een rechte afstand verplaatsen ze 10 keer sneller).

Kruideninfusies

De genezende eigenschappen van de grassen zijn bekend, waarschijnlijk iedereen. Echter, één en dezelfde kruideninfusie kunnen iemand behandelen, en iemand kan kreupelen. Vóór, gebruikte het gebruik van homeopathische manieren Anticonceptie, Het is de moeite waard om te leren, en of deze kruiden je zullen schaden. Trouwens, vertegenwoordigers van medicijn “groene” anticonceptie-call ineffectief, maar omdat we het hebben over de wegen van mensen, waar zonder gras?
• Als anticonceptiemiddel, kunt u infusiebloemen ROWAN rode bloemen drinken: 1 eetlepel Rowan Flowers Giet 1 kop kokend water. Staat 1 uur, spanning. Drink 3 keer per dag een derde glas. Maar merk op dat deze infusie kan leiden tot toenemende bloedstolling. Dus wie heeft tromboflebitis – vergeet het Ryabin.
• Contraceptieve eigenschappen, omdat ze in de mensen spreken, bezit en infusie op granaatappelkorst. Eppes en huid van de foetus worden gebrouwen met kokend water, dringen en drinken cursussen.
• Sommige brew hulst wort en uitputting, in de hoop om ongewenste zwangerschap te voorkomen.

Met ontstekingsremmende eigenschappen heeft dit kruid, maar over het anticonceptiemiddel – onder grote twijfel. Misschien hebben onze grootmoeders op de een of andere manier genoeg van en het recept vergat om over te brengen.

Niet alle vrouwen lijden

Ja, ja, er zijn manieren van mannen om te beschermen tegen ongewenste zwangerschap!
• Natuurlijk, de bekende onderbroken seksuele handeling. Het blijkt dat deze methode een van de meest inefficiënte methoden is Anticonceptie. Het aantal zwangerschappen wanneer het toegepast is, bereikt 30 van de 100.
• Je kunt ook een stukje katoen in Keulen roken en het hoofd van de penis dwalen voordat je de vagina betreedt. Stel je voor – schoof eerst in mezelf een stuk huishoudelijk zeep en voer vervolgens het “geurende” lid in? Wauw, brandende seks zal blijken!
• Er is een meer humane manier. De sterke verdieping van de “wijze mannen” aanbevelen gedurende 21 dagen om een ​​warm bad te nemen met een duur van 45 minuten. Voor 6 maanden daarna is een man steriel, dan wordt zijn reproductieve vermogen gerestaureerd.

Folk “nieuw”

Maar dit is niet alle manieren die ons in de mensen aanbieden! Er zijn moderne variaties op het onderwerp “Hoe niet te vliegen”. Nadat ik over hen heb geleerd, lachen ik bij onze voorouders die ik niet wil. Hier zijn slechts enkele van hen:
• Steek de tampon in de vagina. En rij het als een spijker kamagra 100mg in de baarmoeder. Het probleem is opgelost! Niets dat sensaties van seks worden verwend, spermatozoa zal nog steeds doordringen en probeer dan de tampon.
• Food Anticonceptie van de jubileummensen – Pepsi-Cola! Zou de makers van deze pop kennen, welke panacea heeft uitgevonden. En dorst, lending en de toiletten reinigen perfect, en, zoals sommigen zeggen, beschermt het tegen de zwangerschap. Leuke vrouwen, hou van jezelf en je lichaam! Koppel uw “charmes” van Pepsi-Koloy niet los!
• En deze methode wordt blijkbaar aangeboden, blijkbaar fans van urentherapie. Het tekenen van je eigen urine na geslachtsgemeenschap. Je kunt je voorstellen wat voor soort infectie je jezelf kunt onderscheiden, de urine in de vagina introduceren!
• Onder adolescenten is er een mening dat na seks u iets nodig heeft om een ​​glas water te drinken met drie (niet meer – niet minder!) DROPS JODINE. En als tegelijkertijd nog steeds in seks staan, wordt er geen zwangerschap bedreigd! En niemand zal hen uitleggen dat de cialis 20 mg prijs Simpotozoogoïde het ultieme doel heeft. Dus de natuur wordt gelegd. En zelfs staan, zelfs op zijn minst in seks zitten – en ze bewegen heel snel naar hun doel.

Hier zijn de meest voorkomende Werkwijzen voor volkscontraceptie. Ze geven ons natuurlijk geen honderd procent garantie. Maar moderne medicijnen hebben ook talen en bijwerkingen.

Als je niet klaar bent om de charmes van het moederschap in te duiken, aan de kwestie van persoonlijk Anticonceptie Het is noodzakelijk om serieus te komen. Dus om niet te trouwen “op de vlucht”, zodat het geen enkele moeder wordt, om niet de zonde van een abortus te nemen … zodat er minder pijn in de wereld was. Vergeet niet dat de conceptie en geboorte van een kind een wonder van wonderen is. Het is noodzakelijk om op hem voor te bereiden en wens het met heel mijn hart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *