Kilometer van elkaar seksspellen voor relaties op een afstand

Ja, een studentenspel met het drinken perfect zal perfect zijn in een eenzame avond in een cirkel van honden en een partner die ver is. De spelregels zijn heel eenvoudig: je zegt: “Ik nooit. “En de waarheid. Als je partner dit ook niet deed, doe je een slokje van je alcohol. Als hij zo’n ervaring had – hij scoort ook en

vertelt hij je onder welke omstandigheden het is gebeurd.
Lyfhak: U kunt sms-berichten uitwisselen en de PHARYNX geeft Emodzhi aan met een glas champagne of een mok schuimbier.

WAAR OF ACTIE

Je vraagt ​​om beurten aan elkaar vragen: True of actie? De verdomde waarheid reageert op de meest intieme, de meest gekke, de meest heerlijke vraag die de tegenstander kan bedenken. En degene die de actie koos, moet zijn https://firdeus.de/hadzi-hafiz-abdulah-efendija-budimlija/ polen op de camera afnemen en naar de partner sturen. (Alleen betovering, onthoud dat alle afbeeldingen die in het netwerk online blijven).

Wat zou jij kiezen?

De regels zijn heel eenvoudig – er zijn geen verliezers in dit spel, maar alle winnaars. Je snijdt de kaarten met 30 vragen en neemt de beurt van hen. In elke kaart worden twee alternatieven aangeboden om uit te kiezen, elk van jullie neemt de volgorde van keuze en verklaart het. Wat meer – de heter. En hier zijn er voorbeelden van vragen.

Slipje met vibratie

WE-VIBE heeft een Fiery-functie: afstandsbediening via de toepassing van overal ter wereld. Je kunt bijvoorbeeld deze mini-vibrator nemen, het op het ondergoed consolideren, maar wanneer het wordt ingeschakeld – zal je je partner oplossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *