Seks en relatie die u kiest

Meer orgasmen van goed en helder of inbelegeer diep en lang? Wat voor soort seksstrategie zal je kiezen, hangt af van wat je precies wilt krijgen van relaties.

Na verloop van tijd neemt de intensiteit van orgasmes af. De hersenen worden gewend aan hoge doses dopamine, die wordt geproduceerd tijdens de daad van liefde, en ophoudt om te reageren op het causatieve agent. Het is net als koffie: als je elke dag het sterker breindt, aan het einde van de week om wakker te worden, heb je een dubbele espresso nodig, en niet Amerikaans met melk. Dat is de reden waarom seks vaak frequent en helder is aan het begin van de relatie, en in een lang huwelijk draait zich van de militante naar de favoriete serie. Volgers van evolutionaire psychologie zijn ervan overtuigd dat Sprinters zich ongebreideld in bed gedragen, omdat ze de toekomst in relaties onbewust niet hebben gezien. En de marathonies vertragen het tempo van seksuele activiteit vanwege het feit dat ze het huwelijk willen houden. Springs zijn helder en, in de regel, snelle seks met turbulente orgasmes. Maar vanwege de krachtige emissies van dopamine, is de emotionele achtergrond van gepassioneerde geliefden een zigzag met hoge pieken van passie en teleurstelling. Marathonians maken de liefde langer en grondig, betaalt veel preludes. Ze krijgen niet van de nabijheid van dergelijke explosieve emoties als sprinters, maar ze maken de zoektocht naar acute sensaties niet uit.

Seks is eerst helder. En in een lang huwelijk draait zich af van de militante naar de favoriete serie

Dit is niet genoeg: je bent een sprinter, hij is een marathon

Mogelijk probleem: u beschouwt het niet een probleem.

Geschiedenis van het geloof: Ik heb nog steeds geleden vanwege de vorige onbeantwoorde liefde, en Andrei me als vriend ondersteunde me. En na een tijdje nam we en verzamelden we. Er was veel tederheid in relaties, vooral van zijn kant. Maar met geslacht werkte niets. In bed ontbreken passie, het dier begon. Ik probeerde hem te provoceren: ze waren spontaan bezig met liefde, soms was ik agressief, stond rollenspellen. Andrei is niet al te begonnen. Na een jaar en een half realiseerde zich plotseling dat ze een wilde teef werd en we maakten geen liefde voor vier maanden! Het was erg pijnlijk, maar ik ging weg. Andrei

nog steeds mijn beste vriend.

Opmerkingen over seksoloog Yuri Prokopenko: Relaties met Andrei Verra waren niet tevreden met zijn stabiliteit en voorspelbaarheid. Hoewel seks niet iets gescheiden is. Alles wat er in het leven gebeurt, wordt geprojecteerd over hoe we ons in bed gedragen. Daarom moet je niet wachten dat een zachte vriend in een ongebreidelde minnaar zal veranderen. Is het mogelijk om harmonie in zo’n paar te houden? Zeker! Als de Sprinter de balk enigszins afneemt, begint het Marathon-rondsel zijn gevoelens te tonen. Samen zullen ze een nieuwe stijl van communicatie in bed creëren.

Rook met vuur: je bent een sprinter en hij sprinter

Mogelijk probleem: Te veel passie, te weinig relatie.

Geschiedenis Kati: Jegor en ik vielen van vermoeidheid na seks. En zodra een beetje overblijft, begonnen ze opnieuw. Kan dit overal doen. Vanwege het feit dat ik en hij vaak op zakenreizen waren, alsof ze elke keer weer verliefden werden. Maar ook gesproken op verhoogde kleuren. Zweer, groei. Ik ging met dingen. Hij leerde aan de expeditie, sloeg de deur vast. Soms konden ze er een paar maanden helemaal niet communiceren. En op een dag waren Mexicaanse passies het beu om te handhaven. Recreatie. Ik herinner me dat het verdrietig was. Nadat je hebt gedroomd, heb ik het nog nooit gezien. Maar de ervaring is onvergetelijk als in de film.

Opmerkingen over een seksoloog: Zelfs de ketel is vroeg of later blijkt en de Afrikaanse passies op elk moment kunnen eindigen. Het eerste toeval van temperament, de blikken – dit alles gaf een krachtige impuls voor de samenwerking van Kati en Egor. Maar liefde en passie hebben de liefde niet overschreden, maar zichzelf uitgeput. Zo’n lange periode van leven in twee superactieve naturen wordt geassocieerd met grote en regelmatige onderbrekingen in de communicatie. Als dit je type relatie is, krijg je gewoon een plezier van hen, niet veel saai over de toekomst. Hoogstwaarschijnlijk zal het worden geassocieerd met een andere persoon.

Monsterlijke knappe man: je bent een marathonist, hij is een sprinter

Mogelijk probleem: “En kus?”

Geschiedenis Kati: Kosta moest lang zoeken, vrouwen van hem zijn gek geworden. Ik was ervan overtuigd dat seks met hem de beste in mijn leven zou zijn. Maar de eerste nacht bleek een complete ramp te zijn. Prelude was niet (met uitzondering van verschillende kussen en unbuttoning knoppen). Eindigde al snel. Na seks wilde ik zeggen als een grap: “En kus?”Maar ik was erg verliefd en besloot mijn houding ten opzichte van de situatie te veranderen. Ik vond het niet erg leuk dat Kostya nooit zoiets fit – kus, klim. Probeerde hem zo vaak te knuffelen. Schreef eindeloze zachte sms. En het ijs gaf een scheur. Seks begon langer te worden, en eindelijk een jaar later begon hij te verrukken. Kostya bleek een prachtige minnaar te zijn. Alles wat ons vereist is om aan elkaar te wennen. En hoewel de favoriete favoriet nog steeds een korte tijd doorbrengt, voel ik me hier niet slechter. Lijkt zelfs sneller opgewonden te zijn.

cialis 20 mg prijs

Het beëindigde alles angstaanjagend snel. Na seks wilde ik zeggen: “En kus?”

Opmerkingen over een seksoloog: Kostya oordelen door de beschrijving is Kostya geen natuurlijke sprinter, maar het slachtoffer van onderwijs: seks – afzonderlijk, Caress – afzonderlijk. Teleurstelling van Anna natuurlijk: welke vrouw mag niet van de geliefde tederheid verwachten. Maar gelukkig, de wens om samen overweldigend overtreding te zijn en nam ze moedig een man op het onderwijs met een persoonlijk voorbeeld. Dus het gebeurt meestal, beide zijden verhuisden van hun plaatsen: Anna begon sneller opgewonden te zijn en Kostya werd zorgzaam, zijn strelende – zinvolle, effectieve. Dergelijke wederzijdse kennis geeft echte kansen op lange en gelukkige marathonrelaties.

Langzaam en verdrietig: je bent een marathon-pin en hij marathon

Mogelijk probleem: Ik wil sprints zijn.

Geschiedenis Olga: Zes jaren geleden getrouwd, nog steeds studeerde aan de universiteit. We hebben goede, soepele relaties met Roma. Aanvankelijk waren er onmenkingen, natuurlijk, maar we zijn redelijke mensen en leerden geleidelijk elkaar te horen. Misschien vanwege het feit dat vijf jaar in een appartement met mijn ouders woonde, hebben ze niet bijzonder in bed experimenteren. Seks met Roma past bij mij. Hoewel een beetje de voorwaarden van de relatie zelf – zes jaar bang maakt. En het is te gewoon met ons alles gaat. Ik wil een variëteit, maar in redelijke limieten.

Opmerkingen over een seksoloog: Olga drukte zijn gebruikelijke reactie uit op de levenssituaties van Olga: “Ik wil een verscheidenheid in redelijke limieten”. Het is “in redelijke”, geen passie. Blijkbaar is de roman precies hetzelfde conservatief. Maar terughoudendheid in seks bindt niet altijd een paar. In dit geval worden intieme relaties een krappe cel, waarvan u niet uitbreekt, dan op zijn minst. Olga voelde het en geuit het. Het intieme leven zou emoties, verlangen moeten veroorzaken en niet dezelfde dagelijkse routine zijn, zoals het reinigen van tanden. Monotonie en stereotypen – de belangrijkste vijanden en seks, en liefde. Wees niet bang om te experimenteren, maar zorg er tegelijkertijd voor dat de innovaties zullen vallen om een ​​partner te proeven.

Elena Ionova
Foto: ACS-syndicatie (1), Vostoc-foto (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *